Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αν επικρατήσει και ο Ιβάν Σαββίδης στο παιχνίδι για την εξασφάλιση τηλεοπτικής άδειας, μετά την αποχώρηση του Καλογρίτσα και ολοκληρωθεί -επιτέλους- ο διαγωνισμός, τότε τα τρία από τα τέσσερα κανάλια που θα μας προκύψουν θα είναι… ποδοσφαιρικά.

Ο Αλαφούζος, που υπάρχει ήδη, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης -μόνον ο Κυριακού θα είναι εκτός… γηπέδου!  

Πρωτοτυπία, όπως και να το δει κανείς, αν και στο παρελθόν υπήρχε κάτι ανάλογο, αφού η οικογένεια Βαρδινογιάννη συμμετείχε στην ιδιοκτησία του MEGA όσο ήταν και στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Κόκκαλης είχε στην κατοχή του τον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH 9,61, παράλληλα με τον Ολυμπιακό.

Στην πρόχειρη ανάγνωση οι ισχυροί οικονομικά παράγοντες αυτού του τόπου επεκτείνουν τις επενδύσεις τους μετά τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και στα μέσα της ενημέρωσης, και μάλιστα με αρκετά υψηλό τίμημα, σε μια χώρα όπου μαστίζεται από τα μνημόνια και πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η… ανάπτυξη την οποία περιμένουμε όλοι μας εδώ και κάτι χρόνια μπορεί να έρθει (και) από το ποδόσφαιρο.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, οι συγκεκριμένοι παράγοντες απλά να γεμίζουν το οπλοστάσιό τους προκειμένου να πετύχουν τους επόμενους στόχους τους και να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους. 

Και ίσως να μην αργήσουμε να φτάσουμε στην απορία αν η μπάλα μετά την τηλεόραση μπορεί να βρεθεί και στη Βουλή! 

Το αντίστοιχο παράδειγμα από τη γειτονική Ιταλία με την περίπτωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι σχετικά πρόσφατο και γνωστό σε όλους μας, όπως είναι γνωστή και η πορεία του όσο και το… τέλος του.