Την πρώτη φιναλίστ του φετινού Champions League θα γνωρίζουμε το βράδυ της Τρίτης, καθώς Μπάγερν και Ατλέτικο μονομαχούν στο Μόναχο με τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν μικρό προβάδισμα μετά το 1-0 της Μαδρίτης.
Φαβορί παραμένει η πανίσχυρη Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο, οι «μαχητές» του Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν αποδείξει πως δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα και μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση.
Άλλωστε το 1-0 της Μαδρίτης, με την εκπληκτική άμυνα της Ατλέτικο της δίνει ένα μικρό προβάδισμα.
Η ισπανική ομάδα μετράει ήδη 602 λεπτά χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ μόνος απών θα είναι ο Τιάγκο.
Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι θέλουν την ανατροπή για να διεκδικήσουν ακόμη ένα Champions League, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να αποχαιρετίσει το Μόναχο με ακόμη ένα μεγάλο τρόπαιο.
Για τους Βαυαρούς θα απουσιάσουν οι Ρόμπεν και Μπανστούμπερ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλόνσο, Βιδάλ, Κόστα, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι
Ατλέτικο: Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένες, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Σαούλ, Γκάμπι, Αουγκούστο, Κόκε, Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες
