Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ο Άρης επιβλήθηκε με 2-1 της Δόξας Δράμας και αύξησε τη διαφορά από τους Μαυραετούς στους 21 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες στο πρώτες μέρος, όμως και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν προς το τέλος του. Τελικά το 1-0 σημειώθηκε δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Καπνίδης σούταρε στο δεξί δοκάρι και ο Πόι στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 71′, όμως, η Δόξα ισοφάρισε με σουτ του Μουτεσίδη και τραγικό λάθος του Τζινάρ.Στο 78΄ο Τάτος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και η λύτρωση ήρθε στο 93′ με προβολή του Κυβερλίδη.

Έτσι, ο Άρης έσπασε την παράδοση που τον ήθελε να έχει χάσει τα τρία τελευταία ματς με αντίπαλο την Δόξα Δράμας.

Αρης (Ν. Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης (46΄Βουτσιάς), Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης (74΄Κυβελίδης), Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Κόκε (65΄Τάτος), Τσουμάνης.

Δόξα Δράμας (Κ. Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Βραμεντσάλης, Μουτεσίδης (80΄Αθανασιάδης), Γαϊδαρτζής (74΄Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος Μ., Μαρκόπουλος, Ντος Σάντος, Σπάσιτς (61΄Παπαζούδης)