Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο 69 ετών οδηγός ενός μικρού φορτηγού σκοτώθηκε ενώ τραυματίστηκε η 56 ετών συνεπιβάτιδά του, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας στην Κόρινθο.

Το δυστύχημα συνέβη στον κόμβο Κ-1, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, κοντά στο σημείο εξόδου για την νέα εθνική οδό Κορίνθου – Τρίπολης, νωρίς το μεσημέρι.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας ήταν γεμάτο επιβάτες.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή σύγκρουση ώστε χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες στο φορτηγάκι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγο μετά ο οδηγός του φορτηγού υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ νοσηλεύεται η 56χρονη.

Κανείς από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν τραυματίστηκε και στη συνέχεια μετεπιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κορίνθου και συνέχισαν το ταξίδι τους για τη Σπάρτη.

Σύμφωνα με τον οδηγού του λεωφορείου, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω αναστροφής που επιχείρησε να κάνει επί της παλαιάς εθνικής οδού το φορτηγάκι.

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.