Ξαφνικά κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής παρέλαβαν κατ’ οίκον κλήσεις για παράνομη στάθμευση, που χρονολογούνται από την ημερομηνία που έκλεισε η ΕΡΤ προ διετίας και τις οποίες δεν είχαν βρει πάνω στα αυτοκίνητά τους.
Το ποσό είναι προσαυξημένο, η τοποθεσία της παράνομης στάθμευσης δεν αναγράφεται -Λεωφόρος Μεσογείων αναφέρεται γενικά- ενώ και ημερομηνία γνωστοποίησης επίδοσης δεν υπάρχει.
Ο τόπος της «παράνομης» στάθμευσης είναι έξω από το κτίριο της ΕΡΤ, όπου είχαν πάει για να συμπαρασταθούν στους απολυμένους τότε εργαζομένους.
Κάποιος -ονόματα δεν λέμε υπολήψεις, δεν θίγουμε- είχε τότε κινήσει τα νήματα, παρότι η στάθμευση στο συγκεκριμένο σημείο επιτρέπεται.
Και σήμερα, αν τα πρόστιμα δεν πληρωθούν οι πολίτες αυτοί απειλούνται ακόμη και να μην τους χορηγείται φορολογική ενημερότητα.
Ο σημερινός δήμαρχος Αγίας Παρασκευής έχει γνώση του θέματος; Κι αν ναι, τι λέει για την κατάφωρη παρανομία;
