Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στα 26 της χρόνια, η Σάρον Τέιτ ήταν πανέμορφη, επιτυχημένη και ερωτευμένη με τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι.

Το καλοκαίρι του 1969, το ζευγάρι ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το πρώτο τους παιδί. Σε δύο βδομάδες, θα γεννιόταν ο γιος τους.

Στις 9 Αυγούστου το βράδυ, και ενώ η Σάρον είχε καλέσει κάποιους κοντινούς φίλους (ο Ρόμαν έλειπε), ο Τσαρλς Μάνσον έδωσε το σύνθημα «Σκοτώστε όλους όσοι είναι εκεί». Και σκότωσαν.

Ο Μάνσον και τα μέλη των υποστηρικτών του, που πήραν μέρος στις δολοφονίες, βρίσκονται ακόμα στη φυλακή.

Πρόσφατη φωτογραφία του τον δείχνει με τατουάζ τον ναζιστικό, αγκυλωτό σταυρό ακριβώς στη μέση του μετώπου, ανάμεσα στα φρύδια.

•«Είμαι αθώος. Είμαι 45 χρόνων, έχω τρία ανήλικα παιδιά και καθημερινά πήγαινα στη δουλειά μου και έβλεπα μετανάστες να μου πετάνε πέτρες. Την ημέρα που τραβήχτηκε το βίντεο τρεις αστυνομικοί είχαμε να αντιμετωπίσουμε 600 μετανάστες», είπε, μεταξύ άλλων, ο αστυνομικός από την Κω, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. επειδή χτύπησε στο πρόσωπο μετανάστη, σύμφωνα με διεθνές ειδησεογραφικό σάιτ.

Η σελίδα στο φατσοβιβλίο με τίτλο «Στηρίζουμε τον αστυνομικό από την Κω» έχει σήμερα πάνω από 18.000 υποστηρικτές.

Τα σχόλια παρατίθενται αυτολεξεί: «Στρατός και λαός ας πάρουμε τα όπλα. Αν δε χυθεί αίμα, ελευθερία δε θα δούμε», «Οσοι δε θέλουν να τους χτυπάμε, να τους πάρουν σπίτι τους», «Ανθελληνικά σκουπίδια σύντομα θα πάρετε δρόμο από την ιερή γη μας, μαζί με τους αγαπημένους σας λαθροεισβολείς», «Ελεος. Οταν αυτοί οι άνθρωποι δίνουν έως 10.000 ευρώ έκαστος για να έρθουν από την Τουρκία, νομίζετε ότι δεν έχουν λεφτά να φάνε; Εχουν και παραέχουν».

•Κατά σύμπτωση, μόλις λίγες ημέρες πριν, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης στο Βέλγιο, Τέο Φράνκεν, είπε ακριβώς το ίδιο: «Είναι αφελές να λέμε ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν 50 ευρώ για ένα δωμάτιο, τη στιγμή που έχουν δώσει 10.000 ευρώ για να έρθουν εδώ».

Το παιδί της Σάρον Τέιτ θα ήταν σήμερα 46 ετών. Ο Φράνκεν είναι 36. Ο αστυνομικός στην Κω, 45. Και ο Μάνσον, 81…

Το κοριτσάκι που βρέθηκε τον Γενάρη, δίπλα στον νεκρό Σύρο πατέρα του, 32 ετών, ο οποίος πέθανε αφού πέρασε τον Εβρο, είναι τεσσάρων.

Η μικρή έμεινε δίπλα του για πάνω από 10 ώρες…

Τι μαθηματικά να χρησιμοποιήσω για να βρω τον αλγόριθμο που τα συνδέει;