Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το αν θα κατέβει στις εκλογές σε συμπορευση με την Λαϊκή Ενότητα ή θα επιλεγεί η αυτόνομη κάθοδος.

Σημειωτέον ότι η εισήγηση είναι αρνητική προς τη συνεργασία με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες.

«Ο χαρακτήρας του μετώπου που προτείνεται ορίζεται ως αντιμημονιακό, δημοκρατικό, πατριωτικό, πράγμα που δεν εκφράζει τον ριζοσπαστισμό, την ταξικότητα και το πολιτικό βάθος του “όχι”» αναφερόταν χαρακτηριστικά στην αρνητική εισήγηση.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη στις συζητήσεις που είχαν γίνει μεταξύ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Λαϊκής Ενότητας είχε υπάρξει διαφωνία αναφορικά με τον τρόπο που θα καταρτιστούν οι λίστες και τα ψηφοδέλτια, αλλά και για το όνομα του εκλογικού συνασπισμού.

Από την Λαϊκή Ενότητα είχε τονιστεί ότι όσοι επιθυμούν να συνεργαστούν θα πρέπει να προσχωρήσουν στο κόμμα και να κατέβουν υπό το όνομά του, ωστόσο, η άλλη πλευρά είχε απορρίψει αυτό το ενδεχόμενο προτείνοντας τη συνεργασία με συνδυαστικό όνομα.