Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ. της προηγούμενης Βουλής επικεφαλής των περιφερειών στις οποίες είχαν εκλεγεί δημοσιοποιήθηκαν χθες τα ψηφοδέλτια του κόμματος, με μοναδικό απρόοπτο τη μη συμμετοχή της Σταυρούλας Ξουλίδου στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Η τελευταία αμέλησε να υποβάλει εγκαίρως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και αντικαθίσταται από τον Γιώργο Λαζαρίδη.

Ο Πάνος Καμμένος κατεβαίνει στη Β΄ Αθηνών και στην Περιφέρεια Ηρακλείου, ενώ στην Α΄ Αθηνών επικεφαλής είναι η Ελενα Κουντουρά και στην Α΄ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Ζουράρις και ο υπεύθυνος της επιτροπής ψηφοδελτίων, Παναγιώτης Σγουρίδης. Στην Α΄ Πειραιώς στην κορυφή βρίσκεται ο Γιώργος Χριστοφορίδης, εκδότης της εφημερίδας «Το Χωνί», ενώ στην Περιφέρεια Αττικής, από την οποία «κόπηκε» ο Παύλος Χαϊκάλης, στην πρώτη θέση είναι ο Κωνσταντίνος Κατσίκης, γιος του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., Θόδωρου.

Στη Β΄ Αθηνών στη δεύτερη θέση μετά τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. έχει τοποθετηθεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και αμέσως μετά ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα διεκδικήσει την εκλογή του, αφού στις εκλογές του Ιανουαρίου περιλαμβανόταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Στην ίδια περιφέρεια κατεβαίνει και ο πρώην σύμβουλος του Π. Καμμένου επί ευρωπαϊκών θεμάτων, Σταύρος Καρβούνης.

Στην Αχαΐα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Νίκος Νικολόπουλος, γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Στη Β΄ Πειραιά είναι ο Δημήτρης Καμμένος και η Αργυρώ Χρυσαγή. Στη Βοιωτία ο Απόστολος Δελαβέκουρας, στα Γρεβενά ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, στη Δράμα ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, στα Δωδεκάνησα ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Καρίκης, στην Εύβοια ο Νικόλαος Μαυραγάνης, στην Ευρυτανία ο Στέφανος Γούλας, στην Ηλεία ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος, στην Ημαθία η Ελένη-Αδαμαντία Παπαδοπούλου, στο Ηράκλειο ο Γρηγόρης Μακαρόνας, στη Θεσπρωτία ο Κωνσταντίνος Ευθυμίου, στα Ιωάννινα ο Αντώνης Βασιλείου, στην Καβάλα ο Ευάγγελος Παππάς, στην Καρδίτσα ο Αλέξανδρος Τέγας, στην Καστοριά η Σουλτάνα Παπαθωμά, στην Κέρκυρα ο Ιωάννης Ζήκος, στην Κεφαλονιά η Αικατερίνη Στάβερη, στο Κιλκίς ο Βασίλης Σιαμπάνης, στην Κοζάνη ο Χαρίσιος Κάτανας, στην Κορινθία ο Ευάγγελος Μπεχράκης, στις Κυκλάδες ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, στη Λακωνία ο Ευάγγελος Σπανός, στη Λάρισα ο Βασίλης Κόκκαλης, στο Λασίθι ο Γιώργος Αϊβαλιώτης, στη Λέσβο ο Εμμανουήλ Αρμενάκας, στη Λευκάδα ο Νικόλαος Νησιώτης, στη Μαγνησία η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στη Μεσσηνία η Αικατερίνη Αργυροπούλου, στην Ξάνθη ο Διαμαντής Σκουλαρίκης, στην Πέλλα ο Αθανάσιος Γραμματικόπουλος, στην Πιερία ο υποψήφιος δήμαρχος Νικόλαος Μακρίδης, στην Πρέβεζα ο Ευριπίδης Κωνσταντινίδης, στο Ρέθυμνο ο Στυλιανός Σκορδίλης, στη Ροδόπη ο Κωνσταντίνος Βουζουκίδης, στη Σάμο ο Κωνσταντίνος Χατζημιχάλης, στα Τρίκαλα ο Κωνσταντίνος Πατέρας, στη Φθιώτιδα ο Θεόδωρος Χειμάρας, στη Φλώρινα η Αικατερίνη Σταύρου-Λιθοξοΐδου, στη Φωκίδα η Χρυσούλα Κεφαλά, στη Χαλκιδική ο Κωνσταντίνος Καμπάνης, στα Χανιά ο Μανώλης Αλιφιεράκης και στη Χίο ο Γεώργιος Μαϊστράλης.