Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ Σλάβεν Μπίλιτς είναι γνωστός για την προτίμησή του στη rock μουσική, παίζοντας μάλιστα και σε συγκρότημα. Ετσι, τα φετινά «σφυριά» δεν θα μπορούσαν παρά να είναι μια… ροκ ομάδα.

Η σεζόν ξεκίνησε με αποκλεισμό στο Γιουρόπα από την Αστρα, στο «καπάκι» ήρθε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Αρσεναλ, αλλά ακολούθησαν δύο εντός έδρας ήττες! Μετά το 2-1 από τη Λέστερ την περασμένη αγωνιστική, ήρθε προχθές το 4-3 από την Μπόρνμουθ.

Τα νεοφώτιστα «κεράσια» σημείωσαν την παρθενική τους νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον σέντερ φορ Κάλουμ Ουίλσον να πετυχαίνει χατ τρικ. Τα ματς της Γουέστ Χαμ, λοιπόν, κρύβουν θέαμα, γκολ και εκπλήξεις, αλλά ήδη ο Κροάτης προπονητής της συναντά τη δυσαρέσκεια του κόσμου.