Μία ήττα και μία ισοπαλία μετρά ο Ολυμπιακός στο «Afyon Cup». Η ομάδα του Πειραιά έχασε με 3-2 από τη Φενέρμπαχτσε και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Αντάλιασπορ.
«Άσφαιρος» ήταν ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Αντάλιασπορ. Οι «ερυθρόλευκοι» συμμετείχαν στο τουρνουά «Afyon Cup» στην Τουρκία με τον Μάρκο Σίλβα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για το ρόστερ του συλλόγου.
Ο Ντομίνγκεζ σε στιγμιότυπό του από το φιλικό με την Αντάλιασπορ! / A snapshot of @Chori1708 against Anatalyaspor! pic.twitter.com/nyUyRW50Sb
— Olympiacos FC (@olympiacos_org) July 23, 2015
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού διατήρησε στα χαρακτηριστικά της ομάδας την πίεση ψηλά ενώ έδειξε να επιμένει στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας.
Στη σημερινή φιλική αναμέτρηση, ο πρωταθλητής είχε κάποια καλά διαστήματα στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά, δείχνοντας πως έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Βελτιωμένος εμφανίσθηκε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός χωρίς ωστόσο να καταφέρει η υπεροχή του να «καρποφορήσει».
H είσοδος των δύο ομάδων! / The entrance of the two teams! #olympiacos #friendly #match #antalyaspor #afyoncup pic.twitter.com/UQ2ik11hRM
— Olympiacos FC (@olympiacos_org) July 23, 2015
Η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει στην βάση της την Δευτέρα (27/7) και θα αναχωρήσει εκ νέου για το Έρμελο και την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το τρίτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Επόμενες φιλικές αναμετρήσεις με Τβέντε (29/7) και Φέγενορντ (1/8).
