Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ κατάφερε να προβάλει σθεναρή αντίσταση ο Παναθηναϊκός, ο οποίος γνώρισε νέα ήττα με σκορ 100-80, με αποτέλεσμα να επιδιώκει μόνο νίκες στη συνέχεια των αναμετρήσεών του κόντρα στους Ρώσους.
Στο σημερινό παιχνίδι της Μόσχας, οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι στα τρίποντα και με ηγέτες τους Κιριλένκο και Ντε Κολό υπέταξαν την ελληνική ομάδα, που είδε τον Χαραλαμπόπουλο να πραγματοποιεί μία θετική εμφάνιση και να είναι ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων».
Έτσι, η ΤΣΣΚΑ έκανε το 2-0 στη σειρά και την προσεχή Δευτέρα στο ΟΑΚΑ (21:45) έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση επί ελληνικού εδάφους με «sweep».
Τα δεκάλεπτα: 21-14, 47-35, 72-54, 100-80
ΤΣΣΚΑ: Ντε Κολό 16, Τεόντοσιτς 5, Νίκολς 7, Τζάκσον 5, Μαρκοϊσβίλι 9, Κορόμπκοφ 3, Ουίμς 20, Βοροντσέβιτς 3, Κάουν 9, Χριάπα 3, Χάινς 4, Κιριλένκο 16.
Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 14, Γιάνκοβιτς 10 (2), Φώτσης 12 (2), Νέλσον, Παππάς 13 (1), Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 6 (2), Γκιστ 13, Μπατίστα 10, Μπλουμς, Λούντζης.
