Χρειάστηκαν είκοσι χρόνια για να επικυρωθεί η απόταξη αστυνομικού από του κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. για απρεπή συμπεριφορά που δεν συνάδει σε ένστολο, καθώς είχε υποπέσει σε κλοπές, μέθη, έπαιρνε δανεικά κι αγύριστα, χρωστούσε μάλλον σε όσους μιλούσαν ελληνικά, έπαιζε στα φρουτάκια κ.ά.
Ο απότακτος πλέον αστυνομικός υπηρετούσε στη Θεσσαλονίκη από τον Ιούνιο του 1995, όταν καταγγέλθηκε και διαπιστώθηκε ότι έκλεψε από συνάδελφό του ένα πεντοχίλιαρο. Πέρασαν 20 χρόνια έως ότου η υπόθεση να φτάσει στο Συμβούλιο Επικρατείας και αυτός να αποταχθεί οριστικά, πέρασαν 20 χρόνια.
Ο άτακτος αστυνομικός ενώπιον της Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι η πειθαρχική ποινή που του επιβλήθηκε, είναι δυσανάλογη και υπέρμετρη σε σχέση με τα πειθαρχικά παραπτώματα πού έχει διαπράξει, όμως το ΣτΕ απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς του αστυνομικού και επικύρωσε την πειθαρχική ποινή της οριστικής απόταξης από την ΕΛ.ΑΣ.
Οι καταγγελίες σε βάρος του αφορούσαν μέθη και βερεσέ σε καταστηματάρχες από 25.000 έως 32.000 δραχμές, τζόγο με δανεικά, ψευδή καταγγελία ότι τον έκλεψαν κ.λπ.
