Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ έχει πέσει κάθετα μετά το άγευστο 0-0 με τον Ολυμπιακό και την απώλεια των τελευταίων ελπίδων για τη διεκδίκηση του τίτλου. Στην Τούμπα «βλέπουν», πλέον, μόνο τα πλέι οφ, αλλά μέχρι να έρθουν, μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί με έναν μόνο τρόπο: να γίνει η αποτίμηση όλων όσα έχουν συμβεί από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

•Ο Αναστασιάδης είναι υποχρεωμένος να ψάξει τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση απόδοσης μετά τον θρίαμβο με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και γιατί εμφανίζεται να παίζει χωρίς συγκεκριμένη πυξίδα στις τελευταίες αναμετρήσεις. Γενναία αυτοκριτική μπορεί να φέρει και απαντήσεις που θα βοηθήσουν ο ΠΑΟΚ να βρει ξανά τη φόρμα του στον σωστό χρόνο, όταν δηλαδή θα «παίζεται» η θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

•Ο Σαββίδης, από την πλευρά του, οφείλει να δει γιατί ο τρόπος διοίκησης της ΠΑΕ που επέλεξε δεν είναι αποτελεσματικός. Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε σοβαρά προβλήματα έλλειψης σταθερής γραμμής στα κέντρα αποφάσεων (από την εμπιστοσύνη στους Ελληνες διαιτητές έφτασε να διαμαρτύρεται για κάθε φαλτσοσφύριγμα, με κάθε ευκαιρία), διαπιστώθηκε απειθαρχία στα αποδυτήρια καθώς και σοβαρές καθυστερήσεις στις μεταγραφές, ενώ ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αυτό θα τον βοηθήσει να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το στήσιμο του ΠΑΟΚ από δω και πέρα, έτσι ώστε η ομάδα να μπει με ξεκάθαρη πυξίδα στη νέα σεζόν και όχι με το «βλέποντας και κάνοντας» με το οποίο πορεύτηκε φέτος.