Στο Σύνταγμα παραμένουν οι Σύροι μετανάστες που συνεχίζουν την απεργία πείνας, εμφανώς ταλαιπωρημένοι και εξαντλημένοι.
Στους μετανάστες προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια από τον όμιλο «Υγεία» και πλέον οι εκατοντάδες μετανάστες δέχονται τη βοήθεια 20 γιατρών μπροστά από τα τρία ασθενοφόρα, που με πρωτοβουλία του ομίλου «Υγεία», εγκαταστάθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.
Μικρά παιδιά, γυναίκες, κάποιες υποβασταζόμενες, και άνδρες δέχονται τη βοήθεια των γιατρών που βρίσκονται στο χώρο της διαμαρτυρίας προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν προβλήματα υγείας, να βοηθήσουν όσους έχουν κάποιο πρόβλημα, να δώσουν φάρμακα σε όσους δεν παίρνουν την αγωγή τους και να νοσηλευτούν αν χρειαστεί, δωρεάν, στα νοσοκομεία του ομίλου.
«Ο όμιλος Υγεία πάντα κοντά στους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα, που θέλουν περίθαλψη, βρίσκεται εδώ σήμερα, για να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες, να εξετάσει όσους ανθρώπους θέλουν, να παρέχει φάρμακα και ό,τι άλλο χρειαστεί. Ήρθαμε προληπτικά. Αν χρειάζεται κάποιος νοσοκομείο θα φροντίσουμε εμείς γι αυτό» δήλωσε ο Ανδρέας Καρδαπάνης γενικός διευθυντής του ομίλου «Υγεία».
