Η ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη Ανυπακοή Ανατροπή), η Δημοτική Παράταξη Νίκαιας «Κόντρα στο Ρεύμα», η Συντονιστική Επιτροπή «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Β’ Πειραιά και η «Ενωτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την αλλαγή στο ΔΣΠ» πραγματοποίησαν, σήμερα (Τετάρτη) το μεσημέρι, παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας κατά των πλειστηριασμών.
Η πρώτη παρέμβαση της νεοσυσταθείσας επιτροπής στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς δεκάδες πολίτες και εκπρόσωποι φορέων γέμισαν την αίθουσα 3 του Ειρηνοδικείου καταφέρνοντας έτσι να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς κατοικιών φτωχών οικογενειών.
«Σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια νέα κοινωνική τάξη – εκτός των ανέργων – τους άστεγους και το σχέδιο τους, περιλαμβάνει τους περισσότερους από εμάς. Σε λίγο καιρό δεν θα βιώνουμε μόνο το ξεπούλημα της ζωής των παιδιών μας – θα δούμε τους κόπους μιας ζωής και την περιουσία μας να βγαίνουν στο σφυρί. Η αντίσταση σε αυτή την άγρια επίθεση είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας και πρέπει να γίνει μαζικά και συλλογικά. Η αυτοοργάνωση και η ενότητα είναι το όπλο μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected] και 6979239156
