Μια σοβαρή υπόθεση απασχολεί την κυπριακή κοινωνία, καθώς ένας 44χρονος κατηγορείται για σειρά σεξουαλικών αδικημάτων σε βάρος της 58χρονης πεθεράς του.
Όπως μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος ερευνάται για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση και ψυχολογική βία.
Ο 44χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε την πενθήμερη κράτησή του προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.
Η καταγγελία της 58χρονης προς της Αρχές αναφέρει πως ο άνδρας φέρεται να μετέβη στην οικία της και να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Η καταγγέλλουσα φέρεται να είπε στην αστυνομία πως δεν ήταν η πρώτο φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, αναφέροντας ότι το τελευταίο διάστημα ο κατηγορούμενος την πίεζε για να συνευρεθούν σεξουαλικά, ενώ η ίδια αρνείτο. Ο 44χρονος, πάντως, φέρεται να προέβαινε σε άλλες πράξεις χωρίς τη συναίνεσή της.
Ο ίδιος αρνείται πως βίασε την 58χρονη, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι έχει έντονη σεξουαλική ορμή, αλλά και να παραδέχθηκε ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε δύο περιπτώσεις.
