Σοβαρές καταγγελίες για επίθεση μέσα στο μίνι μάρκετ της στη Λαμία κάνει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Νεκταρία Πάνου, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε ξυλοδαρμό από άλλη γυναίκα, με αφορμή οικονομική διαφορά που, σύμφωνα με την ίδια, σχετίζεται με θέσεις στάθμευσης.
Ειδικότερα, η κ. Πάνου, μιλώντας στο LamiaNow.gr, αναφέρει ότι είχε ήδη εξοφλήσει το ποσό που της αναλογούσε για τη χρήση των θέσεων στάθμευσης και είχε ενημερώσει σχετικά την άλλη πλευρά, θεωρώντας πως δεν υπήρχε πλέον καμία οικονομική εκκρεμότητα.
Η καταγγελία για την επίθεση στη Λαμία
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής η άλλη γυναίκα εμφανίστηκε στο κατάστημα και της ζήτησε εκ νέου χρήματα για τη στάθμευση των οχημάτων. Η ίδια υποστηρίζει ότι της απάντησε πως είχε ήδη καταβάλει το ποσό που της αναλογούσε.
Όπως περιγράφει, η γυναίκα αποχώρησε προσωρινά, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε και μπήκε ξανά στο κατάστημα. Η κ. Πάνου καταγγέλλει ότι, ενώ συνομιλούσε τηλεφωνικά με την ανήλικη κόρη της, η γυναίκα την άρπαξε αιφνιδιαστικά από τα μαλλιά, άρχισε να τη χτυπά και να την εξυβρίζει.
Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και κάλεσε σε βοήθεια, ζητώντας να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Υποστηρίζει ακόμη ότι, όταν βγήκε από το κατάστημα, η άλλη γυναίκα την ακολούθησε και τη χτύπησε στον αυχένα με πλαστικό μπουκάλι κρασιού.
Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι προκλήθηκαν φθορές στο εσωτερικό του μίνι μάρκετ, με προϊόντα να καταλήγουν στο πάτωμα και ζημιές να σημειώνονται σε αντικείμενα και συσκευές.
Καταγγέλλει απειλές κατά της ζωής της
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος υποστηρίζει επίσης ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της, ενώ αναφέρει πως η γυναίκα επέστρεψε λίγο αργότερα έξω από το κατάστημα και επανέλαβε τις απειλές.
Όπως δηλώνει, το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά σε τρεις μάρτυρες, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να καταθέσουν για όσα είδαν. Η ίδια αναφέρει ότι κάλεσε το «100» και αστυνομικοί έφτασαν περίπου 20 λεπτά αργότερα, καταγράφοντας το συμβάν.
«Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο»
Η κ. Πάνου υποστηρίζει ότι μετά την επίθεση αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα, ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης από το ένα μάτι. Παράλληλα, σημειώνει ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις και δεν απέκλειε το ενδεχόμενο διακομιδής της σε νοσοκομείο της Λάρισας.
Η ίδια ισχυρίζεται ακόμη ότι από το τράβηγμα ξεριζώθηκε τούφα από τα μαλλιά της, η οποία, όπως αναφέρει, εντοπίστηκε στο πάτωμα του καταστήματος από τους αστυνομικούς.
«Αν το μπουκάλι ήταν γυάλινο, σήμερα θα άφηνα το παιδί μου ορφανό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Υπέβαλα μήνυση»
Η κ. Πάνου δηλώνει ότι έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος της γυναίκας, καταγγέλλοντας σωματική επίθεση, εξύβριση, απειλές και πρόκληση φθορών.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, κατά τον χρόνο της συνέντευξης η καταγγελλόμενη αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές.
Το LamiaNow.gr επισημαίνει ότι παραμένει στη διάθεση της άλλης πλευράς για την παράθεση της δικής της θέσης, καθώς και των αρμόδιων αρχών για οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση.
