Σε τραγωδία εξελίχθηκε σήμερα Δευτέρα το βράδυ ένα τροχαίο στη Λακωνία, καθώς πυροσβεστικό όχημα συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Το τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Τρίπολης. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με το πυροσβεστικό που κατευθυνόταν στη φωτιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας.
Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν νεκρό τον ηλικιωμένο οδηγό και την επιβάτιδα σύζυγό του. Όπως μετέδωσε το ΕΡΤnews, ο δρόμος ήταν ολισθηρός, καθώς την ώρα της σύγκρουσης σημειωνόταν έντονη βροχόπτωση.
Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά και ένας πυροσβέστης ο οποίος μετφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Την έρευνα του θανατηφόρου τροχαίου έχει αναλάβει η Τροχαία Σπάρτης.
