Για τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του πατέρα του μίλησε μεταξύ άλλων ο Akylas στην εκπομπής «Happy Day» του Alpha. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όσο ο ίδιος ήταν στη Eurovision, ο πατέρας του ήταν στο νοσοκομείο, έχοντας θέμα με την καρδιά του.
«Η μαμά έγινε celebrity από το πουθενά. Οι γονείς μου είναι πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι», δήλωσε αρχικά ο Akylas, για να εστιάσει στη συνέχεια στον πατέρα του.
«Με τον πατέρα μου έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις. Πρόσφατα πήγα στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία μας και τον είδα. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, γιατί ο πατέρας μου είναι αρκετά δύσκολα στην υγεία του. Όσο ήμουν στη Eurovision, παράλληλα είχα και αυτό. Ήταν στο νοσοκομείο με την καρδιά του, με τον βηματοδότη του. Τον είδα σε μια δύσκολη κατάσταση και ήταν και για μένα πολύ δύσκολο», σημείωσε.
