Την τελευταία της πνοή άφησε εν ώρα εργασίας μια 55χρονη νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Ναυπλίου, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και συναδέλφους της.
Η άτυχη γυναίκα, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, έπαθε ανακοπή εν ώρα υπηρεσίας.
«Από την πίεση δεν άντεξε η 55χρονη συνάδελφος. Οι ασθενείς και οι συνοδοί δεν έχουν πάντα δίκιο, πρέπει να γνωρίζουν ότι απευθύνονται σε ανθρώπους με συγκεκριμένες αντοχές» σημείωσε ο κ. Γιαννάκος.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η άτυχη 55χρονη είχε βάρδια στα επείγοντα όταν μεταφέρθηκαν εκεί πέντε τραυματίες έπειτα από τροχαίο στην περιοχή, ενώ εξαιτίας του ατυχήματος επικρατούσε ένταση μέσα στο νοσοκομείο.
Η άτυχη γυναίκα φέρεται να υπέστη ανακοπή, με τους συναδέλφους της να προσπαθούν να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ για αρκετά λεπτά, χωρίς, όμως, να το καταφέρουν.
