Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/5) σε κατάστημα οπτικών στην Άφυτο Χαλκιδικής, προκαλώντας σημαντική οικονομική ζημία καθώς αφαίρεσαν εμπορεύματα μεγάλης αξίας. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:17 π.μ., σύμφωνα με την ενημέρωση των ιδιοκτητών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους παραβίασαν την είσοδο του καταστήματος και εισήλθαν στον χώρο, αφαιρώντας επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως γνωστών οίκων, μεταξύ των οποίων YSL, Gucci και Tom Ford.
Σημαντική ζημιά στην επιχείρηση
Οι δράστες προχώρησαν στην κλοπή μέσα σε λίγα λεπτά, πριν εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η επιχείρηση υπέστη σημαντική οικονομική ζημία. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος απευθύνουν έκκληση προς κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, ζητώντας τη συνδρομή τους για τον εντοπισμό των δραστών. Όπως τονίζουν, οποιαδήποτε πληροφορία ή ύποπτη κίνηση που παρατηρήθηκε τις συγκεκριμένες ώρες μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Παράλληλα, εκφράζουν τη λύπη και την απογοήτευσή τους για το περιστατικό, σημειώνοντας το αίσθημα ανασφάλειας που δημιουργείται αλλά και τη σοβαρή ηθική και οικονομική ζημία που υφίστανται οι επαγγελματίες της περιοχής.
