Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ ένας 17χρονος διανομέας, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο των Μοιρών Ηρακλείου, το απόγευμα της Κυριακής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος οδηγούσε δίκυκλο μικρού κυβισμού όταν συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα που οδηγούσε άντρας 93 ετών. Ο οδηγός του οχήματος φέρεται να παραβίασε πινακίδα «stop» και ο διανομέας δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον διανομέα, ο οποίος φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, με την κατάστασή του να κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, ο ηλικιωμένος οδηγός είχε δίπλωμα αυτοκινήτου σε ισχύ.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία Ηρακλείου.