Αναστάτωση εν πλω τα ξημερώματα της Παρασκευής κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής με προορισμό την Κρήτη, όταν ένας άνδρας μπήκε γυμνός σε καμπίνα όπου έμεναν μαθήτριες προκαλώντας πανικό.
Όπως μεταδίδει το cretalive, επικαλούμενο επιβάτες αυτόπτες μάρτυρες, ο περίπου 45 ετών άνδρας, γύρω στις 2.30 τη νύχτα, βγήκε χωρίς ρούχα από την καμπίνα του και κατευθύνθηκε σε καμπίνα όπου βρίσκονταν τέσσερα κορίτσια από το 1ο ΕΠΑΛ Αχαρνών.
Ο άνδρας φέρεται να μπήκε μέσα στο δωμάτιο και να κλείδωσε την πόρτα με τις μαθήτριες να αρχίσουν να φωνάζουν και να ζητούν βοήθεια. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες ο άνδρας άνοιξε την πόρτα και επέστρεψε στην καμπίνα του.
Το περιστατικό κυκλοφόρησε μέσα στο πλοίο και μαθητές και μαθήτριες που ήταν ξύπνιοι πήγαν έξω από την καμπίνα όπου διέμενε ο 45χρονος και του χτύπησαν την πόρτα. Όταν εκείνος άνοιξε δέχθηκε επίθεση από μαθητές, οι οποίοι τον οδήγησαν τραυματισμένο στο σαλόνι του πλοίου.
Εκεί παρενέβη το πλήρωμα, παραλαμβάνοντας τον άνδρα και περιορίζοντάς τον σε χώρο του πλοίου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο γκαράζ, όπου παρέμεινε μέχρι να τον παραλάβουν το πρωί οι Αρχές.
![Επεισόδιο σε σχολική εκδρομή για Κρήτη: Άνδρας μπήκε γυμνός σε καμπίνα μαθητριών - Τι συνέβη [βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/01/ploio-980x552.png)