Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Υπό κράτηση βρίσκεται ο σύντροφος της 31χρονης εγκύου η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στον Κολωνό το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο 38χρονος από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ισχυρίζεται ότι πρόκειται για δυστύχημα και πως η γυναίκα έπεσε από τις σκάλες, ωστόσο σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, τα χτυπήματα που έφερε δεν επιβεβαιώνουν την εκδοχή του.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, η γυναίκα φέρεται να είχε αναζητήσει δομή για κακοποιημένες γυναίκες προκειμένου να φιλοξενηθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες των οικείων της, τις οποίες επικαλείται το STAR, η γυναίκα στο παρελθόν φαίνεται να τους είχε ενημερώσει πως έχει χτυπηθεί. 

Παράλληλα προκύπτει από την έρευνα των αρχών κατά τις ίδιες πληροφορίες, παρόλο που η γυναίκα ήταν έγκυος περίπου τεσσάρων μηνών, δεν φαίνεται να είχε πάει σε νοσοκομείο ή γιατρό για να εξεταστεί.

«Ψόφα σαν σκυλί», η σοκαριστική καταγγελία

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας που αναφέρθηκε σε έντονο καβγά που προηγήθηκε του περιστατικού.

Μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Πριν το συμβάν υπήρχε καβγάς έντονος, πολύ. Ένα ουρλιαχτό μιας γυναίκας και αυτόν να φωνάζει “ψόφα σκυλί” ή “ψόφα σαν σκυλί”. Μετά άκουσα βαβούρα, βρισιές».

Ανέφερε επίσης για τον συλληφθέντα, «Μετά άκουσα είχανε κλείσει τους δρόμους, περιπολικά. Συνέχεια ήταν πολύ οξύθυμο άτομο, πάρα πολύ. Πιο παλιά, ερχόταν η αστυνομία τακτικά ή το ΑΤ του Κολωνού ή το 100». Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας χτυπούσε την πρώην γυναίκα του. «Όποια κοπέλα και να ήταν υπήρχαν προβλήματα και εντάσεις».