Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τροχαίο ατύχημα στο Λονδίνο με αρκετούς τραυματίες μετά από παράσυρση πεζών από λεωφορείο. Η μητροπολιτική αστυνομία αναφέρει ότι 17 άτομα τραυματίστηκαν και 15 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του λεωφορείου. 

Η αστυνομία και υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου (LAS) κλήθηκαν στην οδό Victoria Street στο Westminster περίπου στις 08:20 BST [τοπική ώρα]. 

«Αρκετοί πεζοί και επιβάτες του λεωφορείου φέρεται να έχουν τραυματιστεί και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες», ανέφερε η αστυνομία του Λονδίνου σε δήλωσή της.

Σε αυτό το αρχικό στάδιο της έρευνας, δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Ο δρόμος παραμένει κλειστός. Παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος και έπεσε πάνω σε περαστικούς.