Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ορισμένες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες αντιμετωπίζονται με καχυποψία. Ωστόσο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές που μίλησαν στην «Εφ.Συν.», η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ δεν υποχωρεί, ενώ οι πολιτικές και οι προτάσεις του δεν έχουν ακόμη «μεταβολιστεί» λόγω και του κοινωνικού κλίματος που παραμένει οξυμένο.

Η προσδοκία που υπάρχει είναι ότι όσο περισσότερο ξεδιπλώνεται η ατζέντα με τις θέσεις για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και τις θεσμικές αλλαγές που εισηγείται το ΠΑΣΟΚ τόσο θα «τσιμπάει» προς τα πάνω, δημιουργώντας και το ρεύμα ανατροπής, που προς το παρόν αποτελεί ζητούμενο.

Εξάλλου σήμερα άλλη δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί σε ιστοσελίδα θα το εμφανίζει στη δεύτερη θέση και με μικρή άνοδο. Επισήμως πάντως καταλογίζεται προσπάθεια στη Ν.Δ. να εμφανιστεί ως η μοναδική πρόταση διακυβέρνησης, αποδυναμώνοντας με διάφορους τρόπους το ΠΑΣΟΚ ή «κατασκευάζοντας σκιάχτρα και μπαμπούλες». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Κώστα Τσουκαλά, «ο στόχος είναι σαφής: να μην έχει αντίπαλο η Ν.Δ. ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, γιατί γνωρίζει πως μόνο αυτό μπορεί να της δείξει την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση».

Ο κ. Τσουκαλάς σχολιάζοντας, τέλος (OPEN), τη δημοσκόπηση της «interview» υπογράμμισε πως βλέπει ένα σταθερό ΠΑΣΟΚ και παρατήρησε πως «στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, τα νούμερα σχεδόν όλων των κομμάτων απέχουν με όσα βλέπουμε σε άλλες δημοσκοπήσεις».