Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου μέσα σε αυτοκίνητο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ πρόκειται για εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 42χρονου από την Αίγυπτο. Ο ίδιος βρισκόταν στην πυλωτή μέσα στο αμάξι του με ανοιχτή τη μηχανή, όταν άγνωστος ή άγνωστοι τον τραυμάτισαν θανάσιμα, πυροβολώντας τον στο κεφάλι και τον λαιμό.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως ο άνδρας φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι το θύμα νοίκιαζε την θέση στάθμευσης στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ φέρεται ότι έμενε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κάτι που ενδεχομένως δείχνει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών συνεχίζεται.