Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, καθώς μια 16χρονη κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της αλλά και την βιντεοσκόπηση της πράξης από τέσσερα ανήλικα κορίτσια.

Οι ανήλικες συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία αλλά μετέπειτα αφέθηκαν ελεύθερες, με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Εκτός από τις ανήλικες συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ κι αυτοί αφέθηκαν ελεύθεροι με την ίδια εισαγγελική εντολή.

Η δικογραφία για τις τέσσερις ανήλικες αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων σε βάρος ανήλικης.

Τα εμπλεκόμενα κορίτσια είναι δύο 15χρονες, μία 17χρονη και μία που βρίσκεται στα όρια της ανηλικότητας.