Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην εισαγγελία οι δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν και λήστεψαν, μαζί με ένα τρίτο άνδρα, ένα 23χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς εκκρεμεί η ιατροδικαστική έρευνα.

Στο μεταξύ αναζητείται ο συνεργός των δύο φερόμενων δραστών.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, ληστεία, αλλά και παραβίαση του νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 23χρονου, οι δύο συλληφθέντες μαζί με συνεργό τους τον εξανάγκασαν το βράδυ της 13ης Σεπτεμβρίου να μπει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης. Εκεί, παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο, ενώ στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.