Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Και εγώ εδώ είμαι» απαντάει ο υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στο μήνυμα που έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας λακωνικά «είμαι εδώ». 

«Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα. Άλλος;», ρωτά ο βουλευτής Χανίων πιέζοντας ουσιαστικά όσους ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να το πουν δημοσίως. 

«Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;», προσθέτει και παραθέτει ορισμένα ζητήματα που κρίνει ως σοβαρά για την επόμενη ημέρα του κόμματος: 

  • «Θα εγγυηθούμε την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις ένθεν κακείθεν;
  • Θα συζητήσουμε για ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο σε σύγκρουση με τη διαπλοκή, για αναδιανομή υπέρ της εργασίας, με ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές στην εξωτερική πολιτική, με δημόσιο έλεγχο σε μια τράπεζα, τη ΔΕΗ και το ένα διυλιστήριο με προστασία δανειοληπτών και πρώτης κατοικίας, με ισχυρό κοινωνικό κράτος;
  • Θα ξεκαθαρίσουμε πως δεν θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρό και περιθωριακό ή χρήσιμο συμπλήρωμα σε ελεγχόμενες κεντροαριστερές λύσεις ΑΛΛΑ ένα ΣΥΡΙΖΑ κορμό της προοδευτικής παράταξης με ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες που θα αποτελέσει την εναλλακτική ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στο σύστημα Μητσοτάκη που κλείνει τον κύκλο του;»

Τις επόμενες ημέρες, ο Παύλος Πολάκης αναμένεται να κάνει περιοδείες σε όλη τη χώρα για να δημιουργήσει δίκτυο υποστήριξης της υποψηφιότητάς του.