Στη φυλακή οδηγείται μετά την σημερινή απολογία της στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η δικηγόρος που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών.
Η 29χρονη κατηγορουμένη σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε με απολογητικό υπόμνημα τις κατηγορίες πλην όμως δεν έπεισε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.Η δικηγόρος είχε συλληφθεί στα Σεπόλια, όταν η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που αφορούσαν τη δράση της στη διακίνηση ναρκωτικών, εντόπισαν στο αυτοκίνητό της 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με 33,8 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.
Και πειθαρχική έρευνα από τον ΔΣΑ
Τη διαδικασία για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών σε βάρος της 29χρονης δικηγόρου η οποία συνελήφθη και προφυλακίστηκε για κατοχή κοκαΐνης, ξεκινάει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, με εντολή του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, εστάλη έγγραφο στις δικαστικές αρχές με το οποίο ζητούνται τα στοιχεία του φακέλου της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 29χρονης δικηγόρου ώστε να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της.
