Νέα διαμαρτυρία ενάντια στο ξεσπίτωμα οικογένειας από την Νέα Ιωνία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «doValue» την Πέμπτη, στις 12:30 μ.μ., (Κύπρου 27) στο Μοσχάτο.
Ο οφειλέτης, πολύτεκνος καρκινοπαθής, κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο αν δεν ανασταλεί ο πλειστηριασμός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία καλεί στην κινητοποίηση τονίζοντας την ανάγκη να ληφθεί μέριμνα για πολίτες, που βούλιαξαν στα χρέη προκειμένου να σωθούν οι συστημικές τράπεζες “Τώρα πετιώνται στον δρόμο και στον βούρκο, που οι πολιτικές των μνημονίων ετοίμασαν με κάθε επιμέλεια” σημειώνει η συλλογικότητα και επαναλαμβάνει τα αιτήματα για προστασία της προστασίας πρώτης κατοικίας, για διαγραφή χρεών και βιώσιμους διακανονισμούς οφειλών.
