Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Εντός της σήμερον πραγματοποιείται η πρώτη επιτελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ημέρα του μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Της σύσκεψης θα προΐσταται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θα παρίστανται οι υπεύθυνοι της UEFA και θα συμμετάσχουν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που θα έχουν την επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων που θα ληφθούν, ενόψει του κρίσιμου αγώνα, της διεξαγωγής του στο γήπεδο της ΑΕΚ και της γενικότερης οπαδικής νοοτροπίας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, σύμφωνα με τo ertnews.gr, ότι τα μέτρα έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί και το OPAP ARENA πρόκειται να μετατραπεί σε φρούριο, με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίνεται στην ενεργοποίηση του «πληροφοριακού» δικτύου. Στο στόχαστρο πρόκειται να μπουν κυρίως οπαδοί που έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές και που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκ νέου πρόβλημα.

Έτσι, Kρατική Aσφάλεια, Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, διμοιρίες των ΜΑΤ, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και Αντιτρομοκρατική θα μετέχουν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και στο σύνολό της η ΕΛ.ΑΣ.