ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Γιάννης Ντεντόπουλος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η προεργασία για το νέο συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη με τον Ολυμπιακό έχει ήδη ξεκινήσει. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και ο εκπρόσωπος του παίκτη εξετάζουν τις παραμέτρους που χρειάζονται για να είναι και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες. Ουσιαστικά θέλουν όλα να έχουν τακτοποιηθεί ώστε η υπόθεση να κλείσει με μια συνάντηση του αρχηγού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα έχει τον χαρακτήρα επίσημης επισφράγισης. Αλλωστε η περίπτωση είναι διαφορετική από όλες τις άλλες, από όποια πλευρά κι αν το εξετάσει κανείς.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κοινή επιθυμία και διάθεση να παραμείνουν μαζί και αν δεν υπάρξει κάποια δραματική ανατροπή, στις αρχές της άλλης εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Φορτούνης έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού, διόλου ευκαταφρόνητες, αλλά προς το παρόν τις έχει στο συρτάρι γιατί προτεραιότητά του είναι οι «ερυθρόλευκοι», στους οποίους μετράει δέκα χρόνια διαρκούς παρουσίας στην πρώτη ομάδα.

Εννοείται ότι παράλληλα τρέχουν οι «καυτές» υποθέσεις Ελ Κααμπί, Κάρμο, Ορτα, Ποντένσε οι οποίες είναι υπό καθεστώς διαπραγμάτευσης.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να υπογράψει συμβόλαιο για έναν συν έναν χρόνο.