Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε διάσπαρτες εστίες έχει περιοριστεί το πύρινο μέτωπο που αναστάτωσε το απόγευμα τους κατοίκους της Πάρου. 

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς -Νάουσας, προκαλώντας συναγερμό στο νησί και κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων.

Μάλιστα, εστάλη μήνυμα μέσω του 112 για να απομακρυνθούν οι κάτοικοι της περιοχής και να κατευθυνθούν προς την παραλία της Παροικιάς, ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως στο νησί κατευθύνονται εναέρια μέσα απ’ τη βάση της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μέσα σε ένα 24ωρο (από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής μέχρι τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας) εκδηλώθηκαν 26 αγροτοδασικές πυρκαγιές στη χώρα, οι 25 εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο. 

<script id=”mct-script” src=”https://app.mycountrytalks.org/embed.js” data-iframe-src=”https://app.mycountrytalks.org/talks/325be8ea-7fd2-49c3-a57a-f3e6c3368726/join?starting_question=1211″ async > </script>