Ακόμη μια αποκρουστική περίπτωση βιασμού ανήλικης αποκαλύπτεται, αυτή τη φορά στα Πατήσια, με την αστυνομία να περνά χειροπέδες σε έναν 56χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των οκτώ ετών.
Ο συλληφθείς κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκου, καθώς είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, το οποίο είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.
