Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ζευγάρι που βάφτισε το ενός έτους μωρό τους πρόσφατα σε εκκλησία της Κηφισιάς κατήγγειλε στη Μητρόπολη της περιοχής πως ο ιερέας βούτηξε το παιδί στην κολυμπήθρα πιέζοντας το κεφάλι, παρά την αντίθετη υπόσχεση που είχε δώσει.

«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα εν έτει 2023. Είναι βάρβαρο όλο αυτό» είπε η μητέρα του κοριτσιού στο news247 σημειώνοντας τα εξής: «Φώναζα όχι το κεφάλι της μέσα, όχι το κεφάλι της μέσα αλλά δεν εισακούστηκα σε καμία περίπτωση. Φοβήθηκα πολύ επειδή το παιδί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Ενιωσα τρομαγμένη αλλά ταυτόχρονα και παραπλανημένη καθώς είχαμε συννενοηθεί σχετικά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παππάς αρνείται πως προηγήθηκε συνεννόηση με τους γονείς και τους είπε ότι «σε διαφορετική περίπτωση δεν έπρεπε να γίνει το μυστήριο».