ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Αρης δεν κλήθηκε στη σύσκεψη που θα γίνει την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα βρεθούν, εκτός από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, οι ιδιοκτήτες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με θέμα τα πρόσφατα θλιβερά επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, εξέφρασε ο Αγγελος Χαριστέας που πλέον φέρει την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος των «κιτρίνων» υποστήριξε τη θέση του υπενθυμίζοντας ότι ο Αρης είναι η ομάδα που ήδη έχει θρηνήσει θύμα από την οπαδική βία, τον Αλκη.

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται η προετοιμασία για τη ρεβάνς της νίκης με 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου για τον 3ο γύρο του Conference League, που θα γίνει την Πέμπτη στο ουδέτερο Βουκουρέστι, με το πρόβλημα που προέκυψε από τον τραυματισμό του Νταρίντα. Ο παίκτης υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Στο μεταξύ, η Τορίνο εξακολουθεί να παρακολουθεί τον Λούις Πάλμα, που θεωρεί ότι έχει ενδιαφέρον και υπάρχει πιθανότητα να κινηθεί για την απόκτησή του. Δεν ήταν τυχαία η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της, Νταβίντε Βανιάτι, στο «Κλ. Βικελίδης» για το ματς με την Ντιναμό.