Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης καταγγέλλει ότι 18 μέλη του αποκλείονται από την κατασκήνωση Νέας Περάμου Καβάλας του Δήμου Παγγαίου, παρότι υπήρχε σχετική απόφαση έγκρισης

Με επιστολή στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εργασίας, που κοινοποιείται στα κόμματα και την ΚΕΔΕ, καταγγέλλει τακτική σαλαμοποίησης εκ μέρους της κατασκήνωσης «για να αποτρέψει ακόμα περισσότερα μέλη με προβλήματα υγείας να συμμετέχουν στην κατασκήνωση» και ζητά έστω και τώρα την αναθεώρηση της απόφασης.
 
«Το αγαθό των διακοπών και η χαλάρωση που προσφέρεται στους καρκινοπαθείς-μέλη του Συλλόγου μας κάθε καλοκαίρι, ως μια ανάσα στην δύσκολη καθημερινότητα τους, έχει ανατραπεί την στιγμή που αποκλείστηκαν (18) μέλη μας και από τα υπόλοιπα(14) μέλη, ενδεχομένως να μην πάνε ορισμένα, αφού πλέον η όλη οργάνωση δεν μπορεί να γίνει από τον Σύλλογο με συνοδό και λεωφορείο, και όσοι πάνε, οι περισσότεροι άνω των 70 ετών με προβλήματα υγείας, θα μετακινηθούν με Υπεραστική συγκοινωνία και έπειτα με ταξί, καθιστώντας την φιλοξενία ως “δώρο-άδωρο”» σημειώνεται στο κείμενο.