Άγνωστος δράστης έβαψε με αίμα πάρτι γενεθλίων στην πόλη Μπέρμινχαμ της πολιτείας Αλαμπάμα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το αμερικανικό CBS News, από την επίθεση του αγνώστου, ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο Τρούμαν Φιτζέραλντ, η μέχρι στιγμής έρευνα έχει δείξει ότι μια ομάδα ατόμων «γιόρταζε γενέθλια και έκανε πάρτι» σε ένα διαμέρισμα, όταν ένας άγνωστος «τους πλησίασε και άρχισε να πυροβολεί» μπροστά στην πόρτα τού εν λόγω διαμερίσματος.
Όταν αστυνομικοί από το τμήμα του Μπέρμινμχαμ πήγαν στο σημείο, βρήκαν πρώτα μια γυναίκα τραυματισμένη μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματος. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί είδαν τουλάχιστον τρεις άντρες χτυπημένους από σφαίρες.
Όλοι μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους άντρες, 36 ετών, ήταν νεκρός. Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα είχε αδιευκρίνιστα τραύματα που δεν προκλήθηκαν από πυροβολισμούς.
Οι αρχές δεν προχώρησαν σε κάποια σύλληψη και πλέον ζητούν από όσους γνωρίζουν κάτι για το συμβάν, να επικοινωνήσουν με το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
