Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της Super League 2 κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε την Τετάρτη. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Μαρτίου, ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα θα έχουν προηγηθεί οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Το Δ.Σ. ήταν πολύωρο (περίπου 6 ώρες) και επεισοδιακό, είχε νεύρα, φωνές, ένταση, διαπληκτισμούς, ενώ κάποιοι από τους παριστάμενους, όπως έγινε γνωστό, πιάστηκαν στα χέρια. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι αν η Ειδική Επιτροπή εμφανίσει καλύτερη πρόταση μετά τις συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ως προς το ποσοστό από το Στοίχημα, θα υπέβαλε την παραίτησή του.

Η Επιτροπή ενημέρωσε τα μέλη της Λίγκας για τις επαφές που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη. Μεταξύ άλλων φέρεται να ειπώθηκε ότι με μείωση των συλλόγων της κατηγορίας και ταυτόχρονο αποκλεισμό από την κρατική χρηματοδότηση όσων εξ αυτών έχουν ανοιχτές υποθέσεις με θέματα χειραγωγούμενων παιχνιδιών, τα χρήματα ανέρχονται σε περίπου 150.000 ευρώ για κάθε μία από τις υπόλοιπες ΠΑΕ. 

Μετά το Δ.Σ. η Super League 2 εξέδωσε ανακοίνωση για τις αποφάσεις που ελήφθησαν και για να ενημερώσει για σειρά από πρωτοβουλίες με στόχο τη βελτίωση της διοργάνωσης.