Το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την κρίση αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας και αρχηγών των Γενικών Επιτελείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανανεωθεί η θητεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου εν μέσω ορυμαγδού δημοσιευμάτων που φέρουν τον στρατηγό να είχε πέσει θύμα παρακολούθησης απ’ την ΕΥΠ. Τελευταία αναφορά στο θέμα είχα στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Documento που υποστηρίζει ότι η παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ συνδέεται με πληροφορίες για αγορά σπιτιού με «μαύρο» χρήμα.
Με το όνομά του να απασχολεί την κοινή γνώμη εδώ και περίπου ένα μήνα ο Κ. Φλώρος έλυσε τη σιωπή του (το Σάββατο 14/01) και μέσω ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ απάντησε για το οικονομικό σκέλος που τον αφορά όχι όμως για το μείζον θέμα των παρακολουθήσεων.
