Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Eπιστολή διαμαρτυρίας προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα έστειλε ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος αναφορικά με τη χρηματοδότηση του προγράμματος Α. Τρίτσης και την «άδικη διάκριση» που υφίσταται ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Ειδικότερα, όπως τονίζει ο δήμαρχος στην επιστολή του παρά την έγκαιρη κατάθεση προτάσεων από την πλευρά του δήμου με πλήρεις φακέλους, για να ενταχθούν προ χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Α. Τρίτσης σημαντικά για το δήμο έργα, ανάμεσα τους βρεφονηπιακός σταθμός, κλειστό γυμναστήριο κ.α. διαπιστώνουν ότι μόλις το 40% των έργων έχουν εγκριθεί, όταν σε άλλους δήμους το ποσοστό φτάνει στο 100%. «Δεν κατανοούμε τη διάκριση αυτή που γίνεται σε βάρος μας και διαμαρτυρόμαστε έντονα» σημειώνει ο δήμαρχος και ζητά από τον υπουργό  την ύστατη στιγμή που κλείνουν οι εντάξεις στο πρόγραμμα να αποκατασταθεί η αδικία που έχουν υποστεί. «Δεν ζητούμε ευνοϊκή μεταχείριση, αλλά ισότιμη και δίκαιη αντιμετώπιση» συμπληρώνει.

Το θέμα έφεραν στη βουλή με αναφορές τους προς τον υπουργό Εσωτερικών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Β Πειραιά Γιάννης Ραγκούσης και η βουλευτίς Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίνα Κασιμάτη.