ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Κροάτης πλάγιος αμυντικός Σίμε Βρσάλικο. Το πανάκριβο συμβόλαιο του διεθνούς Κροάτη άσου (πλησίαζε στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως) σε συνδυασμό με τη μηδαμινή προσφορά του στην ομάδα και τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο του διαζυγίου.

Ο Βρσάλικο έμεινε σχεδόν ένα δίμηνο εκτός από τραυματισμό ενώ και σε όσα ματς αγωνίστηκε δεν έθελξε με τις επιδόσεις του. Ο Ολυμπιακός ψάχνει έτσι και αλλιώς ακραίο μπακ και για δεξιά αλλά και για αριστερά, ενώ ο Κροάτης δέχτηκε να λύσει συναινετικά το συμβόλαιό του.

Ουσιαστικά επήλθε ένα φιλικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών προκειμένου και ο Βρσάλικο να βρει τον δρόμο του αλλά και ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην εύρεση άλλης λύσης για το δεξί άκρο της άμυνάς του.