Στη σύλληψη δέκα νεαρών ατόμων προχώρησε χθες το βράδυ η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, αφού, σύμφωνα με τις αρχές, εισήλθαν σε σχολείο όπου προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο προαύλιο και το εσωτερικό του κτιρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων και της αστυνομίας, πρόκειται για δέκα άτομα ηλικίας 15 έως 19 ετών που «μπούκαραν» στο 15ο ΕΠΑΛ στο σχολικό συγκρότημα «Ευκλείδης», που βρίσκεται στην οδό Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη
Οι νεαροί έγιναν σύντομα αντιληπτοί με αποτέλεσμα να κληθούν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και να πραγματοποιήσουν την αυτόφωρη σύλληψή τους. Εις βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Δεν έχει καταστεί σαφής, προς το παρόν, ο λόγος της εισόδου των νεαρών στο σχολείο.
Με προφορική εντολή του εισαγγελέα, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος, αφού προηγουμένως η δικογραφία υποβληθεί αρμοδίως.
