ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε του ΝΠΣ Βόλου με 3-1 στην πρόβα τζενεράλε, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει στο κομμάτι της επίθεσης και να μένει ικανοποιημένος από τη στιγμή που οι Μπράντον Τόμας, Νέλσον Ολιβέιρα και Γιώργος Κούτσιας έβαλαν το… λιθαράκι τους στην φιλική νίκη επί των Θεσσαλών.

Οπως το συνηθίζει σε όλα του τα φιλικά παιχνίδια ο προπονητής του ΠΑΟΚ μοίρασε τον χρόνο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Μπράντον Τόμας ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για το 1-0 (20’).

Στο 54’ ο Καντουρί έδωσε την ασίστ στον Ολιβέιρα, που φώναξε «παρών» επιθετικά διαμορφώνοντας το 2-0 με μονοκόμματο σουτ, ο Βόλος μείωσε (2-1) με υπέροχο γκολ του Πάολο Φερνάντες, ενώ ο βενιαμίν Γιώργος Κούτσιας εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1.