Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τίνι Κοξ, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την σαφή στάση αρχών που τηρεί η Κοινοβουλευτική Συνέλευση και την ανάγκη εξεύρεσης διπλωματικής λύσης για τερματισμό της ρωσικής εισβολής.

Παράλληλα, υπογράμμισαν τη σημασία που έχει – ειδικά την περίοδο πολλαπλών κρίσεων που διανύουμε- η ενίσχυση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την προάσπιση του διεθνούς δικαίου, του κράτους δικαίου και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευε ο τομεάρχης εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, που εξελέγη πρόσφατα πρόεδρος της ομάδας της Ενωμένης Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση.