ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Δ.Κ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με μία ημέρα καθυστέρηση και μέσω μιας σύντομης ανακοίνωσης της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδοκίμασε τις απαράδεκτες αναφορές που ακούστηκαν στο συνέδριό του εναντίον του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. και της Φώφης Γεννηματά.

«Οι αναφορές της Άννας Πήλιου, που δεν παρίστατο στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως σύνεδρος αλλά ως απλός παρατηρητής, κατά της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, είναι άστοχες και αυτονόητα καταδικαστέες», τονίζει η σχετική ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι «τέτοιες δηλώσεις δεν απηχούν τις θέσεις ούτε του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ούτε του τμήματος ΛΟΑΤΚΙ+».

Από την πλευρά της, η Χαριλάου Τρικούπη, μέσω του εκπροσώπου της Δημήτρη Μάντζου, είχε αντιδράσει έντονα υπερασπιζόμενη την αλήθεια, αλλά και τη μνήμη της αείμνηστης προέδρου του κόμματος, σχολιάζοντας ότι η Φώφη Γεννηματά «αντιμετώπισε με ήθος και περηφάνεια την πολιτική και δεν την άγγιζαν μικρότητες».