Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Για απόπειρα να ελέγξει τα πάντα την ώρα που η κυβέρνησή του πέφτει κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολιάζοντας την πρωτοφανή τροπολογία για τον έλεγχο του Τύπου που ήρθε νύχτα στη Βουλή και χωρίς προηγούμενη διαβούλευση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει ευθεία παραβίαση συγκεκριμένων άρθρων του Συντάγματος, απόπειρα περιορισμού της δημοκρατίας και της ελευθερίας της γνώμης, αλλά και δωράκι του πρωθυπουργού προς στο πρακτορείο διανομής (συμφερόντων Μαρινάκη).

Παράλληλα, σχολιάζει με νόημα ότι «με τη λογική αυτή, οι μέτοχοι σε εκδοτικές εταιρίες με μεγάλα χρέη θα πρέπει να καλύπτουν από την προσωπική τους περιουσία τις οφειλές. Με λίγα λόγια και ένα τυχαίο παράδειγμα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να πληρώσει τα δανεικά και αγύριστα του Κήρυκα Χανίων ή ακόμα και της ΝΔ από την προσωπική του περιουσία».

Τι ισχυρίστηκε σήμερα στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης

«Δεν το θεωρώ κανονικό, σε μια χώρα να λέγονται απίστευτες χυδαιότητες και εν συνεχεία όταν ο θιγόμενος θέλει να πάει σε ένα δικαστήριο να μην συναντάει κανέναν απέναντί του», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών. Πρόσθεσε δε: «Η διάταξη που εισάγουμε προς ψήφιση ορίζει ότι, για κάποιον που γράφει κάτι, πρέπει να έχουμε απέναντί μας ένα πρόσωπο, να ξέρουμε ποιος το λέει αυτό το πράγμα και να έχει την ευθύνη αυτού που λέει».

Νωρίτερα, ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, είχε αναφερθεί στην τροπολογία σχολιάζοντας: «Ο Κιμ θα την ψήφιζε αυτήν την τροπολογία. Πρέπει να μας εξηγήσει η κυβέρνηση, ο κ. Οικονόμου για ποιον λόγο φέρνει αυτήν την τροπολογία και μάλιστα τη φέρνει μόνο για τον έντυπο Τύπο».