Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τη δική του μαρτυρία για τον αδικοχαμένο 19χρονο και τους φίλους του έδωσε ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

Ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» δήλωσε (ΣΚΑΪ) ότι ο Άλκης μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. Αναφέρθηκε επίσης και στους δύο φίλους του που έφτασαν τραυματισμένοι: «Κάνουμε το σταυρό μας στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα», είπε.

Σχετικά με την πορεία της υγείας τους τόνισε: «Κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά».

Σχολιάζοντας την στυγερή δολοφονία του Άλκη, ο κ. Καπραβέλος, σημείωσε πως δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. «Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας».